29 Aralık 2012 Cumartesi

evadünyası evimize geldiiii


 veee artık ellerimdeee o kadar hafif o kadar güzeller ki ilk yılbaşı hediyelerim az önce elime geçti. kargocu abi yine beni çağırınca nasıl şımardım bi görseniz:)
 telefon ettik bu güzel bebekleri gönderen özel ellerin sahibine konuşamadım şımarıklığımdan:)
sizinde eva bebeğiniz olsun isterseniz dükkanı takip edeyim ben bu güzellikleri derseniz blogu facede bulurum ben eva dünyasını derseniz beğen sayfayı:)
tekrar tekrar teşekkür ederiz:)

24 Aralık 2012 Pazartesi

ebru yaptıkkk

 anneme okuldan geldiğimizden beri yapım aşamalarını anlatıyorum. kullandığım renkleri nasıl seçtim,nasıl karştırdım, kağıdı nasıl kaldırdık,  
ben bu ebru işini çok sevdim.

bir fotoda hafta sonu etkinliğimizin toplu halinden her biri birbirinden güzel akvaryum çalışmaları

23 Aralık 2012 Pazar

susuz yüzen balıklar,:)

 Ahmet Çalışkan Anaokulundaki ilk haftamızı tamamladık. Bu hafta "su" ile ilgili neler öğrendik neler
 su ile bu kadar iç içe olunca hafta sonu ev etkinliğimiz "akvaryum yapmak"tı. Annem 8 balık ördü 4 tanesi benim 4 tanesi akvaryum için. (çünkü ben her yeni renk de bu benim olsun diye mızırdan dım) 
Annem balıkları ördü. Babam annemin isteği üzerine pet şişeye kocaman bir pencere açtı (annem balıklarının net görünmesini istedi:) ) bende mercanları yaptım. aslında yazın bir çok deniz kenarından taş toplamıştım deniz kabuklarım vardı fakat onları kullanmak istemedim.



19 Aralık 2012 Çarşamba

ilaç ve şurup kutusundan trene

 Rüya Treni arkadaşım Rüyanın etkinliği için yapıldı...
 bu tren uğruna 1 adet priti 2 dk için de bitirmeyi Rüya başardı:)) 
 gözler ve ağız annemden:)) (yaseminkale)

orta 2 vagona tekerimiz yetmedi Şükran teyzem yarın iş yerindeki mavi kapakları evine götürüp rüya ile yapıştıracaklar

Rüya Treni mutluluklar dilerr cuuufff cuuuffff

17 Aralık 2012 Pazartesi

erken vedaya son nokta:)


erken vedaya son noktayı koyduk bugün:))
 gelen gideni çok feci fena arattı:( Annem tüm arkadaşlarımın anne ve babası "biz gidicez bu okuldan" sözlerine hep "biz burdayız, gitmeyi düşünmüyoruz" dedi.. Dedi demesinede taaa ki 12 aralık çarşamba günü yeni öğretmenimizle aynı arabayla evlere dağılana kadar...
 Annemin bana sorduğu "Elacım bugün ne yaptınız dergi çalıştınız mı?" bu soruya öğretmenim cevap verince annem çoook sinirlendi hele ki öğretmenim annemin arkasından konuşması annemi çileden çıkardı:(  perşembe günü öğlen bizi okula bırakıp hoooop Elif öğretmenimin okula tranfer olduk:)


daltonlar gibiyiz dimi arkamıza aldık güzel öğretmenimizi inşallah hakkımızda hayırlısı olur. dolu dolu geçecek olan anasınıfı maceralarımızı burdan paylaşmaya devam edeceğim:) tabiii annem yazacak :) (bu arada şimdi ben okuldayım)
kerem ben müşerref :) veeee Elif öğretmenim:)

10 Aralık 2012 Pazartesi

Kevser Teyzemden hediyelerim var:)

 7 aralık cuma günü okula gitmek için hazırlanırken kargocu amca geldi. Anneme sürekli kargo getirdiği için biraz kıskanıyordum. Bu defa  gelen kargonun üzerinde benim adım yazlıydı "Ela Mecan Kale" mercam yazılmıştı ama hiç önemli değil.
Kevser Teyzem yine tüm marifetini konuşturmuş benim için el örgüsü bere ve süveter örmüş , göndermiş, yanında sihirli defter ve etkinlik kitabını eklemiş. nasıl teşekkür edeceğimizi bilemedik. şimdi bitmeyen defterimle bol bol raklamları çalışıyorum. 
tekrar teşekkür ederim Kevser Teyzecim.
Ankara ya kocaman sevgiler...

6 Aralık 2012 Perşembe

8 günü :)

 5 ağac vardı kitabımın sayfasında 3 çıkartma ağaç daha yapıştırdık çoook ağacamız olduu
annemle hergün morpadan aldığımız kitapları çalışıyoruz ama sadece 2 sayfa :( ben hepsini hemen yapmak
istiyorum....